Archief

18 juni Zwarte Band Gehaald Op zaterdagavond 18 juni werden opnieuw de zwarte bandexamens 1e t/m 3e dan judo afgenomen in Gilze bij Judo Bond Nederland. Er waren 36 kandidaten opgegeven voor deze examens en 2 daarvan kwamen van Bliemer Arashi Sport. Maurice van Os en Judith Hoogendijk wisten heel netjes hun 1e dan zwarte band te behalen. Bijzonder, want niet iedereen wist die avond te slagen!
>>> klik hier voor meer

23 februari ZNK -15 Breda/Oosterhout - Zondag 23 februari werd in Gilze in sporthal Achter de tuintjes het Zuid-Nederlandse kampioenschap judo tot 15 jaar gehouden. Er scoorde twee Arashi judoka zeer goed en dus 2 tickets voor deelname aan het NK judo in Eindhoven op zaterdag 8 maart.
>>> klik hier voor meer

24 november Rinus Bliemer 6e Dan Zondag 24 november werden in Wijk bij Duurstede door de Nationale gradencommissie van de Judo Bond Nederland de hogere danexamens judo en uitreiking voor bijzondere promoties gehouden. De Oosterhoutse judoleraar Rinus Bliemer (45) kreeg zijn 6e dan judo uitgereikt. Hiermee is hij de eerste judoka met deze hoge graad/grootmeestertitel van de Judo Bond Nederland in Oosterhout en de jongste in Breda. Er zijn in Nederland ongeveer 50 judoka's met deze hoge graad.
>>> klik hier voor meer

22 november Clubkampioenschappen 2014 Op zaterdag 22 november j.l. werden de 21e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s uit Breda, Teteringen en Oosterhout. Het werd een verrassende dag, omdat Sinterklaas en 2 pieten op bezoek kwamen. Patrick Pannekoek won na winst in de finale tegen Noah van Achterberg de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. Bart Rutgrink ontving de sportprijs 2014.
>>> klik hier voor meer

23 november clubkampioenschappen Op zaterdag 23 november j.l. werden de 20e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka's uit Breda, Teteringen en Oosterhout. Het werd een verrassende dag, omdat Sinterklaas en 2 pieten op bezoek kwamen. Roel van Gool won na winst in de finale tegen Mika Jacobs de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar voor de 2e keer op rij! Quinten Vrieze uit Breda ontving de sportprijs 2013. Sint Nicolaas kwam op bezoek en deed de prijsuitreiking bij de jongste deelnemers.
>>> klik hier voor meer

10 november ZNK Zondag 10 november werden in Gilze "Achter de Tuintjes" de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen judo gehouden voor judoka's tot 12 jaar. Voor de selectie van Bliemer Arashi Sport leverde dit opnieuw succes op met een derde plaats voor Lennart Most uit Teteringen. Robbin van Eeden pakte zilver in Ijsselstein.
>>> klik hier voor meer

«   1 2 3 4 5   »

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Archief