Nieuws/Aktueel

 

VAKANTIES 2018-2019

Zomervakantie vrijdag 5 juli t/m zondag 18 augustus

 

22 APRIL BAC en KATA

Op 2e Paasdag werd voor het 26e jaar de “Baronie Arashi Cup” (BAC) gehouden door Bliemer Arashi Sport in de gymzaal Markkant in Oosterhout. Arashi had verschillende bevriende judoclubs uit de Brabant en Zuid-Holland uitgenodigd om een judofeest te houden voor judoka’s tot 14 jaar. De zaterdag voor Pasen organiseerde Arashi ook een Kata-stage met grootmeester Gé v.d. Elshout uit Hoogvliet. Klik hier voor meer

 

VERA WANDEL VICE-KAMPIOEN NEDERLAND

Oosterhout/Leek - Op zaterdag 6 april vond NK -15 jaar van 2019 in Leek-Groningen plaats. Alleen de beste 4 judokas uit elk van de 7 judodistricten mogen voor de Nederlandse titel strijden. Vera Wandel o.a. Zuid-Nederlands kampioen en judoka van Bliemer Arashi Sport nam het op tegen ‘de rest van Nederland’. <klik hier voor meer>

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018

Op zaterdag 8 december j.l. werden de 25e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Arashi uit West-Brabant. Lars van Dullemen won na winst in de finale tegen Martijn Smit de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. De gebroeders Mats en Martijn Smit ontvingen de sportprijs 2018! In Bremen werd Vera Wandel kampioen en de gebroeders Pannekoek wonnen goud en zilver in Den Helder. <klik hier voor meer> .

 

CLINIC ROY MEYER

Olympisch judoka Roy Meyer geeft training bij Arashi!

Oosterhout/Breda Topjudoka Roy Meyer uit de Haagse Beemden Breda kwam op uitnodiging van Arashi op woensdagavond voor de herfstvakantie een fantastische judotraining geven. Na de luchtkussensdag, de toernooien, de reünie, nu dus een Topper op de mat, omdat Bliemer Arashi 25 jaar bestaat!

Vijfentwintig jaar Arashi nu weer met een clinic van Bredanaar Roy Meyer! Drie weken geleden werd hij nog 7e op de WK in Baku. Eerder werd hij al 5e op de WK en vorig jaar 3e van Europa in Warschau. Op de OS van RIO werd hij ook 7e! In zijn juniorenperiode werd hij al 2x Europees kampioen en 3e van de wereld. Meester Wim Cobben (87) was op uitnodiging van zijn oud-leerling Rinus Bliemer aanwezig om zijn andere oud-leerling opnieuw bezig te zien, maar nu als jeugdtrainer. Hij was zeer tevreden! De jeugdwedstrijdjudoka’s van Arashi volgen iedere woensdag wedstrijdtraining. Deze week kwam Roy Meyer (27 jaar en 120 kg) de jeugd trainen op reactie en snelheid. Na de leuke warmingup ging hij meteen aan de gang met zijn binnenwaartse beenhaak O Uchi Gari. Ook begon hij over vliegvissen!!! Ja een belangrijk detail als je een judoka vast hebt De ander kan dan bijna niet een goede pakking nemen. Hij ging meteen door met vegen en blokkeren. Als laatste vertelde hij over zijn ervaringen en trainingen van Wim Cobben en Rinus Bliemer voordat hij naar de nationale selectie ging. Zijn schouderworp sloot perfect aan op het vliegvissen. Uiteindelijk stond de grote kolos in het midden van de zaal om alle honden te pakken in het eindspel. Na de groepsfoto was Roy drie kwartier bezig met handtekeningen uitdelen en persoonlijke foto’s te maken met alle judoka’s. Iedereen vond het een fantastische ervaring! In het Bosnische Mostar werd Vera Wandel kampioen met 3 winstpartijen. Voor foto’s, filmpjes en info zie: facebook

 

BELANGRIJKE DATA

 

[Pluginfehler]

 

JUDO VOOR PAPA'S (EN MAMA'S)

Voor volwassenen is er genoeg uitdaging, maar de basis bij volwassenen is vaak om judo te leren (en later bestuderen) en te blijven oefenen. Onze judomeester Rinus staat nog meerdere keren per week op de mat, niet om te knokken, maar om zelf lekker te oefenen. Niet alleen om bij te blijven, maar ook om plezier te hebben met zijn collega’s en vrienden. Hij blijft er fit door en voelt zich daardoor ook lekker in zijn vel zitten!

Ook interesse? Pak deze kans om (weer) te starten, ook al heeft U totaal geen achtergrond. Wij bouwen rustig op. Ieder op zijn eigen niveau!!!

Seniorenjudo op dinsdag in Breda/Heusdenhout 20.30
Seniorenjudo op woensdag in Oosterhout/Markkant 19.50
Senioren extra training vrijdag in Oosterhout/Markkant 20.20

Senioren mogen heel de week vrij deelnemen! Als U al 2 kinderen op les heeft mag U GRATIS aansluiten!

 

ARASHI BIJ BREDA TV

Klik op deze link https://www.youtube.com/watch?v=zBVeqzwnyY4
om het programma te zien wat over Arashi gemaakt is door Breda TV

 

KATA BOEK VAN RINUS BLIEMER

Voor de liefhebbers van de Judo-no-Kata en geïnteresseerden in het examen naar 6e dan judo bij de Judo Bond Nederland. Met inleiding van grootmeester Chris de Korte 9e dan.

klik hier voor meer info of om een bestelling te plaatsen

 

JUBILEUMBOEK

Voor wie geinteresseerd is: via deze link is ons jubileumboek te downloaden [1.482 KB] .

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Nieuws/Aktueel