Nieuws/Aktueel

 

BORREL 25 JARIG BESTAAN

Beste (oud-)lid, vrijwilliger, ouder, sponsor, collega en liefhebber van Arashi,

Op zondagmiddag 23 september wordt (i.v.m. het 25 jarige bestaan van Arashi) van 14 tot 17 uur een reünie gehouden bij café De Pub, Klappijstraat 9 te Oosterhout. Misschien vind je het leuk om hier bij te zijn om, onder genot van een hapje en een drankje, je oude sportvrienden weer eens te ontmoeten!

Vertel het al je oude budo-bekenden, want we hopen zoveel mogelijk oude bekenden te bereiken! Zie ook facebook bliemer arashi sport.

Geef je op via secretariaat@budokwaiarashi.nl

 

SUMO WORSTELEN

Ivm het 25 jarige jubileum van Arashi werd er weer ouderwets een sumo kampioenschap van de Baronie georganiseerd voor de judoka's uit Breda en Oosterhout. Heel de maand april wordt meestal getraind voor het sumoworstelen, maar de laatste jaren werd er geen toernooi meer georganiseerd door de vele andere drukke activiteiten! Dit jaar pakte 11 jarige Garion Ullings uit Heusdenhout Breda de titel sumokampioen van de Baroniesteden Breda en Oosterhout!lees verder

 

VERA WANDEL 3e OP NK !

Zaterdag 7 april werd in het sportcentrum Leek in Groningen het Kampioenschap van Nederland tot 15 jaar gehouden. Na brons vorig jaar werd opnieuw een derde plaats behaald door Vera Wandel uit Raamsdonksveer. In het Duitsland stond Michael Pannekoek zondag op de Europacup van Berlijn. Klik hier voor meer.

 

VAKANTIES 2018

Zomervakantie vrijdag 6 juli t/m zondag 19 augustus

 

BELANGRIJKE DATA

 

 

JUDO VOOR PAPA'S (EN MAMA'S)

Voor volwassenen is er genoeg uitdaging, maar de basis bij volwassenen is vaak om judo te leren (en later bestuderen) en te blijven oefenen. Onze judomeester Rinus staat nog meerdere keren per week op de mat, niet om te knokken, maar om zelf lekker te oefenen. Niet alleen om bij te blijven, maar ook om plezier te hebben met zijn collega’s en vrienden. Hij blijft er fit door en voelt zich daardoor ook lekker in zijn vel zitten!

Ook interesse? Pak deze kans om (weer) te starten, ook al heeft U totaal geen achtergrond. Wij bouwen rustig op. Ieder op zijn eigen niveau!!!

Seniorenjudo op dinsdag in Breda/Heusdenhout 20.30
Seniorenjudo op woensdag in Oosterhout/Markkant 19.50
Senioren extra training vrijdag in Oosterhout/Markkant 20.20

Senioren mogen heel de week vrij deelnemen! Als U al 2 kinderen op les heeft mag U GRATIS aansluiten!

 

ARASHI BIJ BREDA TV

Klik op deze link https://www.youtube.com/watch?v=zBVeqzwnyY4
om het programma te zien wat over Arashi gemaakt is door Breda TV

 

KATA BOEK VAN RINUS BLIEMER

Voor de liefhebbers van de Judo-no-Kata en geïnteresseerden in het examen naar 6e dan judo bij de Judo Bond Nederland. Met inleiding van grootmeester Chris de Korte 9e dan.

klik hier voor meer info of om een bestelling te plaatsen

 

JUBILEUMBOEK

Voor wie geinteresseerd is: via deze link is ons jubileumboek te downloaden [1.482 KB] .

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Nieuws/Aktueel