Nieuws/Aktueel

 

JANUARI 2019

24 februari weer een 500 punten ontmoeting in de Haagse Beemden.
Klik hier voor meer info
Inschrijven t/m 7 februari

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018

Op zaterdag 8 december j.l. werden de 25e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Arashi uit West-Brabant. Lars van Dullemen won na winst in de finale tegen Martijn Smit de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. De gebroeders Mats en Martijn Smit ontvingen de sportprijs 2018! In Bremen werd Vera Wandel kampioen en de gebroeders Pannekoek wonnen goud en zilver in Den Helder. <klik hier voor meer> .

 

KICKBOKZZ VOOR MEISJES

Bliemer Arashi Sport bestaat 25 jaar en daarom organiseren zij in november op zaterdagmorgen GRATIS Kickboksen voor meisjes van 8 t/m 15 jaar in de Markkant sportzaal te Oosterhout. Jeugdkickboksen is voor meisjes die alleen maar weerbaar wil worden door het trainen van trappen en stoten. Jeugd Kickboksen is een combinatie van het traditionele Karate en Boksen. Tijdens de gratis lessen worden leenbokshandschoenen aangeboden door Arashi.

Bij Arashi worden voornamelijk judolessen gegeven, maar de jeugd kickbokstrainingen zijn al meer dan 10 jaar perfect om aanvullend sterker en weerbaarder te worden. Het zelfvertrouwen en de coördinatie zijn met de strenge regels en afspraken een belangrijk item. Bliemer Arashi Sport is overtuigd van het nut van deze training voor jongeren in deze tijd. Dat is ook de reden dat Arashi deze lessen, op hun eigen strenge, doch verantwoorde manier, aanbiedt. Wij willen absoluut geen vechtende kinderen op de schoolpleinen!! Wij gaan voor kampioenen in het leven. Veel kinderen vinden stoeien heel erg leuk en gaan daarom op judo, maar anderen vinden het trappen en stoten veel leuker en kiezen daarom voor jeugd Kickboksen. Het jeugd-Kickboksen voor meisjes is op zaterdagmorgen om 11 uur in de gymzaal aan de Markkant 3 in Oosterhout. De lessen bestaan uit spelvormen, stevige warming up, trappen en stoten op kussens en bokshandschoenen en de lessen worden altijd afgesloten met enkele oefenpartijtjes. Men draagt makkelijke sportkleding. Bokshandschoenen en hoofdbescherming worden tijdens de lessen te leen aangeboden door Arashi, want de veiligheid staat voorop tijdens de sportlessen! Er wordt MET elkaar getraind en niet TEGEN elkaar. Respect (voor elkaar) staat voorop! Jeugd Kickboksen is realistisch als zelfverdediging en uitdagend als sport en spel. Het vergroot de conditie, het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden. Alle meiden vanaf 8 jaar zijn welkom. Neem gerust een vriendin mee om ook kennis te maken, maar vol is vol! Zaterdag 3,10, 17 en 24 november. Geef op secretariaat@budokwaiarashi.nl.

 

CLINIC ROY MEYER

Olympisch judoka Roy Meyer geeft training bij Arashi!

Oosterhout/Breda Topjudoka Roy Meyer uit de Haagse Beemden Breda kwam op uitnodiging van Arashi op woensdagavond voor de herfstvakantie een fantastische judotraining geven. Na de luchtkussensdag, de toernooien, de reünie, nu dus een Topper op de mat, omdat Bliemer Arashi 25 jaar bestaat!

Vijfentwintig jaar Arashi nu weer met een clinic van Bredanaar Roy Meyer! Drie weken geleden werd hij nog 7e op de WK in Baku. Eerder werd hij al 5e op de WK en vorig jaar 3e van Europa in Warschau. Op de OS van RIO werd hij ook 7e! In zijn juniorenperiode werd hij al 2x Europees kampioen en 3e van de wereld. Meester Wim Cobben (87) was op uitnodiging van zijn oud-leerling Rinus Bliemer aanwezig om zijn andere oud-leerling opnieuw bezig te zien, maar nu als jeugdtrainer. Hij was zeer tevreden! De jeugdwedstrijdjudoka’s van Arashi volgen iedere woensdag wedstrijdtraining. Deze week kwam Roy Meyer (27 jaar en 120 kg) de jeugd trainen op reactie en snelheid. Na de leuke warmingup ging hij meteen aan de gang met zijn binnenwaartse beenhaak O Uchi Gari. Ook begon hij over vliegvissen!!! Ja een belangrijk detail als je een judoka vast hebt De ander kan dan bijna niet een goede pakking nemen. Hij ging meteen door met vegen en blokkeren. Als laatste vertelde hij over zijn ervaringen en trainingen van Wim Cobben en Rinus Bliemer voordat hij naar de nationale selectie ging. Zijn schouderworp sloot perfect aan op het vliegvissen. Uiteindelijk stond de grote kolos in het midden van de zaal om alle honden te pakken in het eindspel. Na de groepsfoto was Roy drie kwartier bezig met handtekeningen uitdelen en persoonlijke foto’s te maken met alle judoka’s. Iedereen vond het een fantastische ervaring! In het Bosnische Mostar werd Vera Wandel kampioen met 3 winstpartijen. Voor foto’s, filmpjes en info zie: facebook

 

REUNIE GROOT SUCCES

Zondagmiddag 23 sept. j.l. werd de reünie gehouden voor alle leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders en sponsors van judoschool Arashi. De aanleiding was het 25 jarige bestaan. In de Pub in de Klappijstraat kwamen een 70-tal judovrienden bij elkaar om terug te kijken naar de afgelopen 25 jaar en herinneringen op te halen.

<
klik hier voor meer >

 

VAKANTIES 2018-2019

Kerstvakantie vrijdag 21 dec. t/m donderdag 3 jan.
Carnaval vrijdag 1 mrt. t/m donderdag 7 mrt.
Meivakantie vrijdag 26 april t/m donderdag 2 mei
Hemelvaart vrijdag 31 mei t/m zaterdag 1 juni
Zomervakantie vrijdag 5 juli t/m zondag 18 augustus

 

BELANGRIJKE DATA

 

[Pluginfehler]

 

JUDO VOOR PAPA'S (EN MAMA'S)

Voor volwassenen is er genoeg uitdaging, maar de basis bij volwassenen is vaak om judo te leren (en later bestuderen) en te blijven oefenen. Onze judomeester Rinus staat nog meerdere keren per week op de mat, niet om te knokken, maar om zelf lekker te oefenen. Niet alleen om bij te blijven, maar ook om plezier te hebben met zijn collega’s en vrienden. Hij blijft er fit door en voelt zich daardoor ook lekker in zijn vel zitten!

Ook interesse? Pak deze kans om (weer) te starten, ook al heeft U totaal geen achtergrond. Wij bouwen rustig op. Ieder op zijn eigen niveau!!!

Seniorenjudo op dinsdag in Breda/Heusdenhout 20.30
Seniorenjudo op woensdag in Oosterhout/Markkant 19.50
Senioren extra training vrijdag in Oosterhout/Markkant 20.20

Senioren mogen heel de week vrij deelnemen! Als U al 2 kinderen op les heeft mag U GRATIS aansluiten!

 

ARASHI BIJ BREDA TV

Klik op deze link https://www.youtube.com/watch?v=zBVeqzwnyY4
om het programma te zien wat over Arashi gemaakt is door Breda TV

 

KATA BOEK VAN RINUS BLIEMER

Voor de liefhebbers van de Judo-no-Kata en geïnteresseerden in het examen naar 6e dan judo bij de Judo Bond Nederland. Met inleiding van grootmeester Chris de Korte 9e dan.

klik hier voor meer info of om een bestelling te plaatsen

 

JUBILEUMBOEK

Voor wie geinteresseerd is: via deze link is ons jubileumboek te downloaden [1.482 KB] .

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Nieuws/Aktueel