recente wedstrijden

Op dit deel van de site kunt u verslagen, uitslagen en foto's vinden van alle recente wedstrijden waar Arashi-leden aan hebben meegedaan.

 

09 december Zevenbergen De judoka's van Bliemer Arashi Sport waren op het tweede 500 puntentoernooi van dit seizoen in Zevenbergen weer succesvol met 3x goud en een zilveren 400 puntenbeker voor Lex Vreijdenberger uit Oosterhout.
>>> klik hier voor meer

08 december Clubkampioenschappen Op zaterdag 8 december j.l. werden de 25e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka's van Arashi uit West-Brabant. Lars van Dullemen won na winst in de finale tegen Martijn Smit de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. De gebroeders Mats en Martijn Smit ontvingen de sportprijs 2018! In Bremen werd Vera Wandel kampioen en de gebroeders Pannekoek wonnen goud en zilver in Den Helder.
>>> klik hier voor meer

15 oktober Try Out Op maandag 15 oktober werden in de herfstvakantie door judoschool Arashi in Teteringen in de Wim Cobben Dojo in gymzaal De Mandt voor de 13e keer een Try-Out toernooi georganiseerd voor beginnende judoka's. Bliemer Arashi bestaat 25 jaar en had daarom supermooie prijzen geregeld voor de judokampioenen!
>>> klik hier voor meer

1 2 3   »

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> recente wedstrijden (2018)