recente wedstrijden

Op dit deel van de site kunt u verslagen, uitslagen en foto's vinden van alle recente wedstrijden waar Arashi-leden aan hebben meegedaan.

 

11 maart NK Michel Pannekoek Op de Nederlandse kampioenschappen tot 18 jaar is Michael Pannekoek van Bliemer Arashi Sport 2e van Nederland geworden in sporthal T-Kwadrant te Tilburg! In de finale moest hij zijn meerdere erkennen in Vince Klijsen die op de Zuid-Nederlandse ook al de titel opeiste. Een week eerder werd Michael maar 5e, terwijl zijn broer Patrick kampioen werd in het Belgische Ingelmunster! Vera Wandel werd een week eerder voor de 4e keer Open West-Brabants kampioen in Wouw. Hier haalde Brandon Valkenburg een mooie 4e plek door van een Engelse judoka te winnen. 25 jaar Arashi blijft medailles opleveren.
>>> klik hier voor meer

25 februari Haagse Beemden 500 punten Breda-Oosterhout - 25 jaar Bliemer Arashi Sport blijft medailles opleveren. Opnieuw groot judofeest in Breda/Haagse Beemden in de sportzaal De Wandelakker met 185 deelnemers, waar opnieuw het 500 puntentoernooi werd gehouden door JV Haagse Beemden afgelopen zondag. Bliemer Arashi Sport (met judoka's uit Oosterhout, Teteringen, Heusdenhout en Boeimeer) pakte hier 7x goud, 12 zilveren en 13 bronzen medailles. In Belgie won Vera Wandel opnieuw goud en de gebroeders Pannekoek werden 2e en 3e op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen tot 18 jaar.
>>> klik hier voor meer

03 februari Tilburg en Osnabruck Op zaterdag was Vera Wandel opnieuw actief in Duitsland, nu in Osnabruck, waar meer Nederlanders naar toe waren gekomen. Vera pakte met heftige partijen toch weer goud! Rens Romein was goed voor brons op het Kruikentoernooi van JudoKlub Tilburg in de Reeshof.
>>> klik hier voor meer

«   1 2 3 4   »

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> recente wedstrijden