recente wedstrijden

Op dit deel van de site kunt u verslagen, uitslagen en foto's vinden van alle recente wedstrijden waar Arashi-leden aan hebben meegedaan.

 

07 april NK Judo Zaterdag 7 april werd in het sportcentrum Leek in Groningen het Kampioenschap van Nederland tot 15 jaar gehouden. Na brons vorig jaar werd opnieuw een derde plaats behaald door Vera Wandel uit Raamsdonksveer. In het Duitsland stond Michael Pannekoek zondag op de Europacup van Berlijn.
>>> klik hier voor meer

11 maart NK Michel Pannekoek Op de Nederlandse kampioenschappen tot 18 jaar is Michael Pannekoek van Bliemer Arashi Sport 2e van Nederland geworden in sporthal T-Kwadrant te Tilburg! In de finale moest hij zijn meerdere erkennen in Vince Klijsen die op de Zuid-Nederlandse ook al de titel opeiste. Een week eerder werd Michael maar 5e, terwijl zijn broer Patrick kampioen werd in het Belgische Ingelmunster! Vera Wandel werd een week eerder voor de 4e keer Open West-Brabants kampioen in Wouw. Hier haalde Brandon Valkenburg een mooie 4e plek door van een Engelse judoka te winnen. 25 jaar Arashi blijft medailles opleveren.
>>> klik hier voor meer

«   1 2 3

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> recente wedstrijden (2018)