recente wedstrijden

Op dit deel van de site kunt u verslagen, uitslagen en foto's vinden van alle recente wedstrijden waar Arashi-leden aan hebben meegedaan.

 

18 februari Sprokkeltoernooi 25 jaar Bliemer Arashi Sport blijft medailles opleveren. Vorige week goud op de Open Vlaardingse voor Vera Wandel en zondag 18 februari werd in Rijen in de Margriethal het jaarlijkse Sprokkeltoernooi gehouden door Budovereniging Rijen. Met veel judoka's opnieuw een supertoernooi. Verschillende beginnende en ervaren wedstrijdjudoka's van Bliemer Arashi Sport pakte de kans om dicht bij huis deel te nemen aan een officieel judotoernooi onder auspiciën van de Judo Bond Nederland. De organisatie was in Rijen weer perfect verzorgt! Er werd 2x goud, 1x zilver en 1x brons gewonnen.
>>> klik hier voor meer

xx januari In Breda en Oosterhout wordt er al jaren voor de jeugd Jujutsu/Mix Martial Arts aangeboden onder de naam KidzzBudo. KidzzBudo is een combinatie van verschillende budodisciplines (judo, jujutsu, boksen en karate) voor jongens en meisjes van 8 t/m 15 jaar. De groepen 5 en 6 van Meester Corné van bs Weilust kregen 2 uur les! Op het zware toernooi in Gemert was er goud voor Vera Wandel en brons voor Raph en Rens Romein.
>>> klik hier voor meer

14 januari open Nederlandse Kampioenschappen Zondag 14 januari werd Vera Wandel met 3x winst winnaar op het Open Nederlandse kampioenschap het Matsuru Espoir Open Dutch in het Indoor Sportcentrum te Eindhoven in de klasse tot 32 kg onder 15 jaar. Voor Arashi de eerste Nederlandse kampioen in 25 jaar!
>>> klik hier voor meer

«   1 2 3 4   »

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> recente wedstrijden