19 nov Clubkampioenschappen

Quinten van Os wint wisselbeker Arashi 2016!

Sportprijs 2016

Op zaterdag 19 november j.l. werden de 23e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s uit Breda, Teteringen, Bergen op Zoom, Hoeve, Oudenbosch en Oosterhout. Quinten van Os won na winst in de finale tegen Sem Broeders de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. De familie van Dullemen/Janssens ontving de sportprijs 2016. In Beek en Donk werd door Vera Wandel zilver gewonnen. Op de Open Helderse kampioenschappen brons en zondag 27 november goud in Antwerpen!

De jaarlijkse clubkampioenschappen op zaterdag met deelnemers uit Oosterhout, Heusdenhout, Boeimeer, Teteringen, Ginneken, Hoeve, Oudenbosch en Bergen op Zoom werden weer een groot succes. Sinds kort is meester David van Peer als leraar bezig in de laatst genoemde 4 plaatsen. Veertienjarige Quinten van Os won de wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar en de sportprijs ging dit jaar naar de fam. van Dullemen/Janssens. De familie van Dullemen/Janssens is met 3 personen wekelijks op de mat te vinden en moeder Marinka komt regelmatig helpen met de wedstrijden waar de zonen jureren en scheidsrechteren. De sportprijs werd uitgereikt door de winnaar van 2015, fam. van Os. De clubkampioenschappen, “het Judofeest van Bliemer Arashi Sport” werd weer goed bezocht in de gymzaal aan de Markkant. Maar liefst 200 familieleden en kennissen kwamen kijken naar de wedstrijden van de jonge judoka’s van Arashi. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 4 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 4 judomatten werd gestreden onder toezicht van erkende arbiters en juryleden. Bij de open klasse tot 15 jaar wist van Os in de halve finale te winnen van Suze Smits. Zij werd mooi derde! Finalist Sem Broeders won in de halve finale van Lars van Dullemen, die ook gedeelde 3e werd.

 

Quinten van Os kampioen

Clubkampioen werden: Dyon Spoelstra, Tijl vd Linden, Ruben Schrauwen, Nadyn Jacobs, Rens van Damme, Dinant van Breemen, Raph Romein, Lennox Limery, Julian Kapteijns, Eryk Kowalski, Luuk Peeters, Naimah de Wind, Timothy de Wind, Charifa Benkaddour, Teun van Alderen, Quinten van Os, Suze Smits, Michael Pannekoek, Lars van Dullemen en Joris Stoop.

Dankzij de sponsors (Texaco Moerdijk) was er voor alle deelnemers een fantastische prijs en stripboek van Suske en Wiske! Het volgende toernooi is in Zevenbergen.

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Archief  >> 19 nov Clubkampioenschappen