15 oktober Try-out

14e Try-Out judowedstrijden Teteringen weer succes

Op dinsdag 15 oktober werden in de herfstvakantie door judoschool Arashi in Teteringen in de Wim Cobben Dojo in gymzaal De Mandt voor de 14e keer een Try-Out toernooi georganiseerd voor beginnende judoka’s.

Teteringen - Op het 14e Try-Out voor witte banden waren er 7 groepen gemaakt waar na een warming up door meesters David van Peer en Rinus Bliemer alle kinderen de mat op kwamen om kennis te maken met echte judowedstrijden! Er waren judoka’s van Arashi en Mati uit Oosterhout, Teteringen, Zandberg, Heusdenhout, Boeimeer, Ginneken, Hoeven, Oudenbosch, Hoogerheide en Bergen op Zoom. Fantastisch om de kleuters te zien proberen en winnen/verliezen. Omdat het heel gemoedelijk was in de zaal zonder geschreeuw en gejoel was het ook geen probleem om met verlies om te gaan. Iedereen had zijn best gedaan. Ervaring opdoen was het doel van deze avond in de vakantie. Onbekend talent werd gezien en de hakbijlworpen en houdgrepen werden gretig geprobeerd.

Kampioenen: Groep 1 Florence van Helvoort Groep 2 Isaiah Rakic Groep 3 Gijs Burgert Groep 4 Tygo te Kiefte Groep 5 Mats Burgert Groep 6 Kelvin Hartog Groep 7 Oscar Loozen. In het weekend ervoor behaalde Michael en Patrick Pannekoek respectievelijk de 1e en 2e plaats in het Duitse Leverkussen. Beiden kregen het ere-metaal niet cadeau. Michael won al zijn wedstrijden en versloeg daarbij o.a. hooggeplaatste Nederlandse en Duitse judoka’s. Beide heren zijn op dit moment in training voor hun zwarte band. Vera Wandel werd op de OPEN Warschau 2e en ontving een uitnodiging voor de Nederlandse selectie trainingen in papendal. Bij Arashi is er wedstrijdtraining in Oosterhout. Uiteraard staat Arashi ook bekend om het pedagogische judo.

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> wedstrijden (2019)  >> 15 oktober Try-out