Archief

28 september Judo Grootmeesters bij Arashi In de Arashi-dojo aan de Markkant in Vrachelen werd voor de junioren van Bliemer Arashi Sport een judoclinic verzorgt door judotrainer Gé vd. Elshout uit Rotterdam. Grootmeester vd. Elshout is 7e dan judo en werd bijgestaan door Ruud Oostlander 5e dan.
>>> klik hier voor meer

28 apr ZNK teams Zondag 28 april werden in Gilze 'Achter de Tuintjes" de voor Arashi historische Zuid-Nederlandse Judo kampioenschappen voor clubteams gehouden voor de judoka's tot 12 jaar en tot 15 jaar. Bliemer Arashi Sport nam deel met twee jongensteams. Het jeugdteam tot 12 jaar werd voor het eerst in de geschiedenis van Arashi (met een judoka minder) ongeslagen kampioen van Zuid-Nederland! Het combinatieteam Arashi-Shintai (Roosendaal) tot 15 jaar verloor voor de 3e plaats.
>>> klik hier voor meer

20 apr Busen Kata Zaterdag 20 april werd in Maastricht het 3e “Busen” Judo-Kata-toernooi georganiseerd door Judokan Maastricht onder auspiciën van de Judo Bond Nederland. Ruud Oostlander en Rinus Bliemer wisten alle drie Kata-klasse te winnen met overduidelijke cijfers! Voor de aller eerste keer werd in Nederland het worpen overname kata (“Go-No-Sen-no-Kata”) in wedstrijdsysteem georganiseerd. Hiermee werd een unicum behaald: de eerste judokampioenen in de “Go-No-Sen-no-Kata” van Nederland!
>>> klik hier voor meer

09 apr Singel School Breda De derde reeks judolessen voor de Special Heroes van het project van Breda-Actief zijn afgewerkt op de Singel school in Breda-Centrum. Via Breda-Actief werd Bliemer Arashi Sport opnieuw benaderd om de lessen te verzorgen. Na drie lessen, die afgerond werden met een feestelijke les en beloning met diploma is er de mogelijkheid om met Breda-Actief naar de echte judoschool te gaan voor een proefperiode.
>>> klik hier voor meer

16 mrt ZNK onder 18 Zaterdagavond 16 maart werd in Gilze het Zuid-Nederlandse kampioenschap judo gehouden tot 18 jaar. Freek Grens wist voor Bliemer Arashi Sport een bronzen medaille te winnen. De eerste medaille op het Zuid-Nederlandse kampioenschap judo tot 18 jaar voor Arashi!
>>> klik hier voor meer

09 mrt Nederlandse Kampioenschappen Zaterdag 9 maart werd in het indoor Sportcentrum van Eindhoven het Nederlandse kampioenschap judo gehouden. Roel van Gool en Sem van Dun wisten voor Bliemer Arashi Sport een zilveren en bronzen medaille te winnen. De eerste medailles op het Nederlandse kampioenschap judo voor de jubilerende judoschool!
>>> klik hier voor meer

«   1 2 3 4 5   »

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Archief