Archief

14 januari open Nederlandse Kampioenschappen Zondag 14 januari werd Vera Wandel met 3x winst winnaar op het Open Nederlandse kampioenschap het Matsuru Espoir Open Dutch in het Indoor Sportcentrum te Eindhoven in de klasse tot 32 kg onder 15 jaar. Voor Arashi de eerste Nederlandse kampioen in 25 jaar!
>>> klik hier voor meer

23 april NK -18 Vorig weekend vond het Nederlands Kampioenschap Judo onder 18 jaar plaats in Leek (Groningen). Voor Bliemer Arashi waren er twee judoka's geplaatst. De Zuid-Nederlands kampioen Patrick Pannekoek en zijn broer Michael Pannekoek, die tweede van Zuid Nederland is geworden, in de klasse -90kg. Michael pakte onverwachts, maar dik verdiend het brons. Zijn broer kwam niet verder dan een gedeelde 9e plaats. In het Schotse Edinburg pakte Vera Wandel een zilvere plak!
>>> klik hier voor meer

18 maart ZNK Zaterdag 18 maart werd in de Sporthal Achter de tuintjes te Gilze het Zuid-Nederlandse kampioenschap tot 18 jaar gehouden. Met 3 deelnemers van Bliemer Arashi werd door Michael Pannekoek uit Geldermalsen de titel tot 90 kg binnen gehaald.
>>> klik hier voor meer

11 maart Vera 3e bij NK Breda Oosterhout - Zaterdag 11 maart werd in de Sporthal T-Kwadrant te Tilburg het Kampioenschap van Nederland tot 15 jaar gehouden. Met 2 deelnemers werd door Vera Wandel uit Raamsdonksveer een 3e plaats binnen gehaald. In het Belgische Zelzate werd Michael Pannekoek kampioen en in Made waren 27 deelnemers actief op het 500 puntentoernooi. Een drukke en succesvolle periode voor Arashi!
>>> klik hier voor meer

18 feb 2017 ZNK Zaterdag 18 februari werd in Gilze het Zuid-Nederlandse Kampioenschap tot 15 jaar gehouden. Het leverde Bliemer Arashi Sport opnieuw een kampioen en een 3e plek op voor resp. Vera Wandel uit Raamsdonksveer en Suze Smits uit Geertruidenberg. Hiermee gaan weer 2 judoka's naar het NK op zaterdag 11 maart in Tilburg.
>>> klik hier voor meer

19 nov Clubkampioenschappen Op zaterdag 19 november j.l. werden de 23e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka's uit Breda, Teteringen, Bergen op Zoom, Hoeve, Oudenbosch en Oosterhout. Quinten van Os won na winst in de finale tegen Sem Broeders de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. De familie van Dullemen/Janssens ontving de sportprijs 2016.
>>> klik hier voor meer

1 2 3 4 5   »

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Archief