Contact

secretariaat Bliemer Arashi Sport

Bliemer Arashi Sport bestaat sinds 1993 en is een Judoschool, aangesloten bij JBN (Judo Bond Nederland), aansluitnr. 3255. Hoofdtrainer is Rinus Bliemer 6e dan, Judoleraar B en aangesloten bij de NVJJL (Nederlandse Vereniging voor jiu-jitsu en judo leraren).

Bij Arashi wordt geprobeerd in Breda, Teteringen en Oosterhout via budosporten, hoofdzakelijk de judosport, naast de doelen op het gebied van gezondheid en motoriek, tolerant gedrag te bevorderen en jeugd en jongeren te stimuleren om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van intolerant gedrag. Kwaliteit en continuïteit van de lessen staan hoog in het vaandel bij ons.

Iedereen is welkom om 2 gratis proeflessen te volgen op blote voeten, in lange sportbroek en shirt met lange mouwen. Slippers zijn belangrijk om van de kleedkamer naar de zaal te lopen. Kijk op het rooster welke dag en/of locatie het beste bij u past. Voor de proeflessen KidzzBudo en Jeugd-Kickboks zijn altijd leenbokshandschoenen aanwezig. Maak een afspraak voor kijk of -proeflessen.

Secretariaat Bliemer Arashi Sport
Heemraadsdam 16
4908 ba Oosterhout
0162-429582

Rabobank IBAN NL98 RABO 0133220419 t.n.v. Bliemer Arashi Sport

OPZEGGEN VAN HET LIDMAATSCHAP
?
Graag via het opzegformulier. Klik hier om het te downloaden [556 KB] .

Vragen tav de lessen of informatie-verzoeken kunt u via onderstaand formulier stellen of whatsapp naar 06-42958295

 

voornaam *
achternaam *
Email *
Geachte mw Tempelaars
vraag *

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Info & Contact