26 november 500 ptn Made

Mika Huijbregts wint zilveren judo beker!

Dertig jaar Bliemer Arashi Sport blijft prijzen opleveren. Opnieuw groot judofeest in Made, waar opnieuw het 500 puntentoernooi werd gehouden afgelopen zondag. Bliemer Arashi Sport pakte hier 10x goud en 12x zilver. Mika Huibregts won de zilveren 400 puntenbeker op het laatste 500 punten toernooi van dit jaar.

In Made werd door Mika Huibregts de zilveren 400 puntenbeker gewonnen. Hij is net 12 jaar geworden en heeft tot volgend jaar november om de laatste 100 punten bij elkaar te knokken voor de laatste gouden beker. Op dit laatste punten toernooi van het jaar werd hij ongeslagen kampioen en is hij nu klaar voor zijn laatste punten en het grotere werk op de nationale toernooien. Fantastisch was om te zien hoe verschillende judoka’s zijn gegroeid de afgelopen jaren en op de wedstrijdtrainingen. Het omgaan met verliezen en het inzien van eigen kracht en inzet op de trainingen. Ook nieuw talent viel op, want tussen de kampioenen zaten enkele judoka’s die de eerste keer meededen! De eerste plaats werd behaald door: Denz Donkers, Feliks van Bruggen, Loïs Kuijten, Nicky Cheung, Tijn Verstraten, Pepijn van Loon, Melle Visser , Colin van Loon, Jax van Gils en natuurlijk Mika Huijbregts. Zilver werd gewonnen door: Vic Hanegraaf, Milan Kannemeijer, Evi van Bekkum, Stef Hofmans, Julia Hogeboom, Mason Donkers, Sem Stolk, Joshua Kannemeijer, Jarle Roemaat, Isaiah Rakic, Aiden Arendonk en Sven Velthuis. Komend weekend het toernooi in Dordrecht en 16 december voor de 30e keer de clubkampioenschappen aan de Markkant. In januari zullen de Arashi judoka’s in Terheijden, Kaatsheuvel en Tilburg gaan strijden.