Nieuws/Aktueel

 

BUITENTRAINING OOSTERHOUT

Voor de liefhebbers gaan we a.s. woensdag 31 maart ook starten met buitentraining in Oosterhout (op stenen) van een basketveld/voetbalkooi (8 x 17 mtr.), dus geen judomatten. De trainingen worden gehouden op het terrein van het oude Jutz/Lievenshove Bredaseweg 140, 4904 SC Oosterhout. Dit is vanuit Teteringen richting centrum Oosterhout links voor de brug over het Wilhelminakanaal tegenover zwembad De Warande.

De training is voor alle leden gratis toegankelijk. Denk aan sportkleding welke past bij de weersomstandigheden (gelukkig is de échte kou inmiddels verdwenen). Bij voldoende animo kan uitgebreid worden naar een later tijdsstip (18-19 uur) en/of een andere dag. De leden van Breda mogen ook gewoon opgeven/inschrijven voor Oosterhout! Dus heel simpel gezegd, op dit moment kan men dus al 2x in de week deelnemen aan buitentraining. Vertel het verder (delen mag), want er zullen altijd mensen vergeten worden te bereiken door verschillende omstandigheden. Er zijn bij eerdere mailing al verschillende foute adressen retour gekomen.

De indeling is als volgt:
1e Groep 4 t/m 8 jaar 16 - 17 uur.
2e Groep 9 jaar en ouder (ook junioren en senioren) 17 - 18 uur.

Geen ouders op het sportpark. Meester Rinus pikt iedereen op bij de poort/parkeerplaats. Heb je interesse om weer rustig aan te starten, mail dan r.bliemer@budokwaiarashi.nl, graag telefoonnr. erbij!
Als er meer nieuws is vwb. uitbreiding van dagen/lesuren dan horen jullie dit zsm.

Van alle afdelingen (Oosterhout, Teteringen, Heusdenhout, Zandberg, Boeimeer en Westerpark) zijn dus alle sporters (judo, jujutsu en kickboks) van harte welkom!

 

BUITENTRAINING 26 MAART

Beste Arashi Budoka's,

Voor de liefhebbers gaan we a.s. vrijdag 26 maart starten met buitentraining op gras, dus geen judomatten. De trainingen worden gehouden op sportpark 't Kadijkje van vv Advendo Bastenakenstraat 41 Hoge Vucht 4826 LJ Breda. De training is voor alle leden gratis toegankelijk. Denk aan sportkleding welke past bij de weersomstandigheden (gelukkig is de échte kou inmiddels verdwenen). Bij voldoende animo kan uitgebreid worden naar de maandag. Voor Oosterhout zijn we nog bezig, maar deze leden mogen ook naar Breda komen! Vertel het verder (delen mag), want er zullen altijd mensen vergeten worden te bereiken door verschillende omstandigheden.

De indeling is als volgt:
1e Groep 4 t/m 8 jaar 17 - 18 uur.
2e Groep 9 jaar en ouder (ook junioren en senioren) 18 - 19 uur.

Geen ouders op het sportpark. Meester Rinus pikt iedereen op bij de poort/parkeerplaats. Heb je interesse om weer rustig aan te starten, mail dan r.bliemer@budokwaiarashi.nl
Als er nieuws is voor Oosterhout dan horen jullie dit zsm.

Van alle afdelingen (Oosterhout, Teteringen, Heusdenhout, Zandberg, Boeimeer en Westerpark) zijn dus alle sporters (judo, jujutsu en kickboks) van harte welkom!

 

LOCKDOWN VERLENGD

Beste leden en ouders, als eerste iedereen een goed, gezond en sportief nieuwjaar gewenst!

Helaas hebben we opnieuw slecht nieuws mogen ontvangen van onze minister-president dhr. Rutte.
De lockdown zal worden verlengd t/m begin maart as. en dat houdt oa. in dat de sportscholen dicht blijven. Blijf de website en facebook in de gaten houden, want misschien ontstaan er mogelijkheden als de basisscholen eerder open zouden mogen. De lagerschooljeugd mag in groepsverband buiten sporten, maar ivm. oa. de veiligheid, het weer en de grote aantallen budoka’s (enkele honderden) die wekelijks les krijgen op de 6 verschillende locaties is het zeer lastig om iets te organiseren. We gaan de optie zeker in overweging nemen als de lockdown nog langer gaat duren.
Blijf gezond en pas op elkaar!

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2020

De clubkampioenschappen 2020 zijn weer geweest. Voor een indruk hoe het was:
zie youtube : https://www.youtube.com/watch?v=uXybQQXqDJs
EN HET KRANTENARTIKEL : klik hier

 

NIEUWSBRIEF / CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Klik hier voor de nieuwsbrief van november 2020 en info mbt de clubkampioenschappen.Download het formulier indien u/uw kind wil meedoen [583 KB] .

 

VAKANTIEDATA 2020/2021

Meivakantie vrijdag 30 april t/m zondag 16 mei
Koningsdag dinsdag 27 april
Zomervakantie vrijdag 23 juli t/m zondag 5 september

 

JUBILEUMBOEK ARASHI 25 JAAR

Voor wie geinteresseerd is: via deze link is het jubileumboek Arashi 25 jaar [19.896 KB] te downloaden.

 

ARASHI BIJ BREDA TV

Klik op deze link https://www.youtube.com/watch?v=zBVeqzwnyY4
om het programma te zien wat over Arashi gemaakt is door Breda TV

 

KATA BOEK VAN RINUS BLIEMER

Voor de liefhebbers van de Judo-no-Kata en geïnteresseerden in het examen naar 6e dan judo bij de Judo Bond Nederland. Met inleiding van grootmeester Chris de Korte 9e dan.

klik hier voor meer info of om een bestelling te plaatsen

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Nieuws/Aktueel