12 februari 2022

Mats Rademaker wint wisselbeker Bliemer Arashi !

Op zaterdag 12 februari j.l. werden de 28e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Bliemer Arashi Sport. Mats Rademaker won in de finale tegen Pim Oerlemans de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. Daley Post ontving de sportprijs 2021!

De 28e clubkampioenschappen zijn opnieuw een supersucces geworden! Veel meer deelnemers dan vorige jaren, het was dan ook al twee maal uitgesteld. De eerste keer stond gepland in december en de tweede in januari. Gelukkig was er nog een gaatje op zaterdagmiddag in de sportzaal aan de Markkant Oosterhout. Dit jaar dus twee maal het clubkampioenschap van Arashi, die van 2021 en in december het kampioenschap van 2022!

De dertien jarige Mats Rademaker won de Arashi wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale te winnen van Pim Oerlemans. Hij deed dit met een prachtige worp/ippon binnen enkele seconden na het startsignaal! Tweede werd dus Pim Oerlemans die in de halve finale Tharijn Vreijdenberger versloeg. Tharijn Vreijdenberger werd hierdoor net als zijn broer Lex 3e in een knock out systeem met 16 deelnemers. De Sportprijs 2021 werd uitgereikt aan Daley Post uit Teteringen. Daley is een 7-jarige fanatiekeling die inmiddels een dik jaar aan judo doet op de afdeling Teteringen en inmiddels ook de wedstrijdtraining op woensdag in Oosterhout volgt. Afgelopen jaar waren er weinig wedstrijden/activiteiten, maar de buitensport was een rode draad. In Oosterhout (Lievenshove), Breda (Advendo) en later zelfs op meerdere plaatsen in Breda (speelvelden Heusdenhout, Overakker en Boeimeer langs de Mark). Daley Post kwam de judomeester meerdere keren in de week tegen, mooi weer, slecht weer, regen en kou, Daley was er! Dit was een reden om dit jaar de Arashi sportprijs aan hem uit te reiken! De clubkampioenschappen, “het Judofeest van Bliemer Arashi Sport” werd goed bezocht in de gymzaal aan de Markkant. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 6 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 5 judomatten werd gestreden onder toezicht van leraren en assistenten.

Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Lennon Boer (Teteringen), Emma de Graauw (Oosterhout), Lynn van Doorn (Zandberg), Thom Brenters (Oosterhout), Merle van Mierlo (Oosterhout), Luca Taels (Heusdenhout), Isaiah Rakic (Heusdenhout), Luuk vd weijer (Oosterhout), Pepijn v Loon (Oosterhout), Sven Velthuis (Heusdenhout), Chris v Bodegom (Teteringen), Jens de Vries (Oosterhout), Brandon Valkenburg (Oosterhout), Mats Rademaker (Oosterhout), Noah vd. Berg (Oosterhout), Beau Duchemin (Oosterhout), Noah Jacobs (Oosterhout), Michiel Emmen (Teteringen) en Pim Oerlemans (Oosterhout). Dankzij de sponsors was er voor alle deelnemers opnieuw een fantastische trofee. Voor foto’s en info over judo wedstrijdtraining, Goshindo/Jujutsu (weerbaarheid) en jeugdkickboksen in Oosterhout en Breda zie www.budokwaiarashi.nl en facebook! Eind maart starten weer de 500 punten wedstrijden in Breda de Haagse Beemden en 2e Paasdag bij Arashi in Oosterhout.

 

Daley Post

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> wedstrijden (2022)  >> 12 februari 2022